Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sis treballadors d’un supermercat, atesos per la inhalació accidental de gasos El serveis municipals han inspeccionat el local per garantir la seguretat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Sis treballadors d’un supermercat, atesos per la inhalació accidental de gasos

El serveis municipals han inspeccionat el local per garantir la seguretat.
Sis treballadors d’un supermercat van resultar ahir a la nit afectats per una intoxicació de CO2. Els afectats es van adonar de l’incident minuts abans de les 21.30h. En aquest moment van alertar al 112, que va requerir la assistència de la Policia Local. Segons les dades recollides pel cos municipal de policia, l’origen del accident estaria en els gasos emesos per un generador.

Una fallida elèctrica va motivar que els responsables del supermercat, ubicat al carrer Monturiol, col•loquessin un generador per mantenir el fluid elèctric. Sembla que aquest aparell va anar generant gasos, per la combustió del gasoil, que es van anar acumulant al interior del local.

Fins l’establiment es van traslladar tres ambulàncies, dotacions de Bombers de la Generalitat del parc de Rubí i les unitats de la Policia Local que van col·laborar amb els serveis d’emergència i van facilitar el treball dels sanitaris. Finalment, els cinc treballadors del supermercat i l’encarregat que estaven a l’establiment en el moment de l’incident van ser traslladat per la inhalació lleu de gasos en ambulància fins al Hospital de Terrassa.

Precisament al supermercat hi havia altres dos persones, a més dels empleats, en aquest moment. Es tractava de dos operaris que estaven reparant la fallida elèctrica. Ambdós van resultar il·lesos.

A les 23 h es va restablir el servei elèctric i a les 23.30 es va normalitzar la situació. Els serveis municipals han inspeccionat aquest matí el local afectat, per garantir que poden recuperar la seva activitat amb seguretat. Actualment l’activitat comercial ja torna a estar en marxa.