Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicia el període d’inscripcions per participar al Concurs de comparses del Carnaval 2013 La Rua de Carnaval es farà el pròxim dissabte 9 de febrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S'inicia el període d’inscripcions per participar al Concurs de comparses del Carnaval 2013

La Rua de Carnaval es farà el pròxim dissabte 9 de febrer.
Fins al pròxim 28 de gener, totes les persones que vulguin participar en el Concurs de comparses de Carnaval 2013, que tindrà lloc el dissabte 9 de febrer, es poden inscriure a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC). Per poder participar, les comparses han d’estar formades per més de 5 persones i per inscriure’s, els participants hauran d’aportar totes les dades identificatives de la comparsa, així com tota la informació corresponent a vehicles o carrosses si en porten.
La concentració de comparses serà el dissabte de Carnaval entre les 16.30 i les 17.30 h entre les cruïlles de Pau Claris i del Vapor.

El veredicte del jurat, que en aquest cas premiarà el conjunt del col·lectiu, l’ambient musical, la creativitat del vestuari i el suport d’altres elements, es donarà a conèixer el dimarts 12 de febrer en l’acte de lliurament de premis a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler. El premi serà de 700, 400 i 200 euros, per al primer, segon i tercer classificat, respectivament.

L’any passat, al voltant de 4.500 persones van assistir a la Rua de Carnaval de dissabte amb 26 comparses inscrites, de les quals “Tisores Vermelles” va rebre el primer premi, gràcies a la seva disfressa reivindicativa sobre les retallades a l’àmbit sanitari.

Més informació.