Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inaugura la Botiga de Rubí - Oficina de Turisme El nou espai, situat al c. Maximí Fornés, ofereix productes, publicacions i informació turística sobre Rubí i la seva ciutadania. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S'inaugura la Botiga de Rubí - Oficina de Turisme

El nou espai, situat al c. Maximí Fornés, ofereix productes, publicacions i informació turística sobre Rubí i la seva ciutadania.

L'alcaldessa, Carme García, acompanyada del regidor d’Identitat i Projecció Exterior, Martí Pujol, i el secretari de Comerç i Turisme de la Generalitat, Emili Valdero, han inaugurat la Botiga de Rubí - Oficina de Turisme. <br /><br />Els actes inaugurals s’han iniciat amb una actuació al carrer de la companyia La Tal i els posteriors parlaments, a les 19 h per part del regidor. La nova Botiga ocupa un espai aproximat de 60 m2 en un local situat al carrer Maximí Fornés – cantonada amb el carrer Sant Ignasi, núm 16-18. Estarà oberta de 10 a 13.30 h i de 16.45 a 20.15 de dilluns a divendres, i els dissabtes de 10 a 13.30 h. <br /><br />La Botiga de Rubí ofereix productes propis de caràcter identitari elaborats amb la col•laboració de professionals i artistes locals. També ofereix tot tipus de publicacions relacionades amb Rubí i la seva ciutadania.<br /><br />L’espai també es posarà a disposició de les entitats perquè puguin exposar i distribuir la seva tasca diària així com els seus productes i, en tant que Oficina de Turisme de la ciutat, posarà a l’abast de tothom informació turística local i de la resta del país.