Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'han lliurat els premis del VI concurs de projectes i idees empresarials Un restaurant amb espai per a empreses i un servei d'acompanyament pel postpart són els treballs guanyadors. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S'han lliurat els premis del VI concurs de projectes i idees empresarials

Un restaurant amb espai per a empreses i un servei d'acompanyament pel postpart són els treballs guanyadors.
Un projecte de creació d’un restaurant de menjar saludable amb un espai específic per a reunions d’empreses i una idea d’un servei d’acompanyament en el procés de postpart i maternitat han estat les dues propostes guanyadores del VI Concurs de Projectes i Idees Empresarials, que organitza l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament de Rubí per impulsar la creació de noves empreses i estimular el foment d’idees empresarials i de la cultura emprenedora al municipi.

En el cas del Restaurant i Espai Plats, promogut per Jordi Solanas i Angels Jorba, el jurat ha valorat d’una banda el grau de concreció del projecte i la viabilitat del mateix, avalat per la formació i experiència dels promotors, i d’altra, que és el que genera més llocs de treball a curt termini dels tres projectes empresarials presentats en aquesta edició.

Pel que fa a les 28 idees presentades, entre les quals hi ha propostes del sector de l’oci i la restauració, serveis de cura de nens, nous dissenys industrials i serveis a les persones, la idea guanyadora ho ha estat gràcies a la seva viabilitat i originalitat ja que aquest perfil professional existeix a altres països tot i que en aquest cas s’aporta la complementarietat de l’assistència on-line per resoldre qüestions immediates. La idea, promoguda per Iris Sabio, vol crear un espai d’acompanyament durant tot el procés del postpart que es converteixi en una referència al municipi.

Els premis, que han estat lliurats a la Sala de Plens de l’Ajuntament per la regidora de Promoció Econòmica, Maria Mas, han consistit en 5.000 € per al millor projecte i 1000 € per a la millor idea. A més tots els projectes i idees presentats a concurs que siguin considerats d’interès podran beneficiar-se d’assistència tècnica en el desenvolupament del projecte o de la idea, accés als diferents serveis de l’OSE i assistència als cursos de formació, xerrades, jornades o altres activitats organitzades per l’OSE.

L’any passat, en què es van presentar un total de 13 projectes i idees, van guanyar el V Concurs un projecte sobre jardineria ecosostenible, que actualment s’ha consolidat com a empresa, i una idea sobre el servei de còpies de seguretat, que també ha estat desenvolupat per una empresa.