Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'ha obert la preinscripció per als viatges per a la gent gran Unes 1.300 persones han fet alguns dels viatges que, des de l’any 2006, organitza l’Ajuntament de Rubí per a aquest col•lectiu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S'ha obert la preinscripció per als viatges per a la gent gran

Unes 1.300 persones han fet alguns dels viatges que, des de l’any 2006, organitza l’Ajuntament de Rubí per a aquest col•lectiu.
L’Ajuntament de Rubí ha iniciat el 2 de març el termini de preinscripció per als viatges culturals per a la gent gran que organitza anualment. En aquesta edició, s’ofereixen un total de 750 noves places amb 15 sortides a sis destinacions diferents, amb viatges a Almeria, Astúries, Cantàbria, Galícia, Navarra i la Serra de Cazorla. Tots els viatges tenen una durada de 7 dies, excepte els de Navarra i la Serra de Cazorla que són de 6 dies.

Per formalitzar les inscripcions, les persones interessades han de presentar el DNI i la sol•licitud del viatge escollit a l’Àrea de Serveis a la Persona (C. Prim, 33-35, 2ª planta) de dilluns a dijous de 16 a 19 hores. Com a màxim es poden inscriure 3 persones per cadascuna de les sol•licituds.

Els requisits per poder inscriure’s als viatges són tenir 65 anys o més i estar empadronats a Rubí. A més, poden optar als viatges els pensionistes del Sistema Públic de Pensions, els pensionistes per invalidesa, viduïtat, etc., els prejubilats que hagin complert els 60 anys, els cònjuges o parelles i, excepcionalment, les persones menors de 65 anys i/o no empadronades a Rubí, si són cuidadores o acompanyants d’una persona amb discapacitat que reuneixi els requisits d’edat i empadronament. Així mateix, podran participar els fills discapacitats, que acreditin una minusvalidesa mínima del 45% que els permeti viatjar i comparteixin habitació amb els pares.

El preu total del viatge és de 362,71 €, pel qual, descomptant la subvenció del 25% que atorga l’Ajuntament, s’ha d’abonar un preu final de 272,04 € per cada sortida.

Prop de 1.300 persones

Un total de 1.294 persones grans de la nostra ciutat han realitzat algun dels viatges que l'Ajuntament de Rubí organitza des de l'any 2006, quan es va realitzar el primer dels viatges a Almeria. A partir de 2006, cada any s'han anat incrementant tant el nombre de sortides com el de destinacions fins a arribar a les 15 sortides i les sis destinacions actuals.

Tots els rubinencs i rubinenques que han participat en algun d’aquests viatges els han valorat molt positivament, fins al punt que els hi donen una puntuació de 9,06 sobre 10 en l'enquesta de valoració que es realitza després de cadascun dels viatges.