Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'ha obert la convocatòria de 2009 per les subvencions per a entitats i associacions de la ciutat Les sol•licituds es poden presentar fins al pròxim 31 de març a les oficines d’atenció al ciutadà (OAC). https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S'ha obert la convocatòria de 2009 per les subvencions per a entitats i associacions de la ciutat

Les sol•licituds es poden presentar fins al pròxim 31 de març a les oficines d’atenció al ciutadà (OAC).
L’Ajuntament de Rubí ha aprovat les bases per a que les entitats i associacions de la nostra ciutat puguin presentar les sol•licituds per les subvencions i ajuts per a l’any 2009, adreçades a fomentar la vida associativa i ciutadana amb projectes i programes que potenciïn la participació de la ciutadania.

Poden presentar-les totes les entitats i associacions de Rubí que no tinguin finalitat lucrativa i es troben inscrites al Registre d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament. També poden optar a aquests ajuts els centres d’ensenyament públics o privats concertats, a proposta dels Consells Escolars del centres ubicats a Rubí.

Per aquest any, l’Ajuntament atorgarà subvencions per un total de 458.809 euros que es repartiran entre associacions de veïns i de comerciants i entitats culturals, esportives, juvenils, educatives, de ciutadania i solidàries. Tot i això, les subvencions concedides no poden excedir el 50% de la cost de l’activitat per la qual s’atorgui l’ajut.

Els impresos de sol•licitud per a les subvencions poden recollir-se i presentar-se a les oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) del Centre i de les Torres, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i de 16 a 18.30 h i els dissabtes a l’OAC del Centre de 9 a 12.30 h. També es podran demanar a cadascun dels serveis o descarregar-los directament aquí.