Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'exposen les llistes del cens per a les eleccions al Parlament europeu del 7 de juny 51.620 persones tenen dret a vot a Rubí segons l’Oficina del Cens electoral. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S'exposen les llistes del cens per a les eleccions al Parlament europeu del 7 de juny

51.620 persones tenen dret a vot a Rubí segons l’Oficina del Cens electoral.
Tots els ciutadans i ciutadanes de la Unió Europea residents a Rubí podran consultar les llistes electorals a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) del carrer Dr. Robert, 19 a partir del pròxim dilluns 20 d’abril i fins al 27 d’abril, ambdós dies inclosos. Els horaris de consulta seran de 8 a 14 hores en aquesta oficina i de 14 a 21 hores a la consergeria de l’Ajuntament.

Donat que per votar el pròxim 7 de juny, data de celebració dels comicis, és imprescindible figurar a les llistes del cens electoral, l’Ajuntament recomana a tots els electors que comprovin la seva inscripció per detectar qualsevol errada.

El total inicial de ciutadans amb dret a vot a aquestes eleccions és de 51.620 (51.140 a les generals de març de 2008; 51.198 a les municipals de maig de 2007 i 49.915 a les europees de juny de 2004). Cal tenir en compte que en aquests comicis també podran votar els ciutadans de la Unió Europea residents a Rubí. Actualment a la ciutat hi viuen un total de 927 comunitaris amb dret a vot. D’aquestes persones només 190 (a dia d’avui) han manifestat la seva voluntat de votar, condició indispensable per poder-ho fer.

A part d’aquestes 190 ciutadans comunitaris no espanyols, entre les 51.620 persones amb dret a vot en aquests comicis, hi ha 432 electors censats a Rubí que actualment viuen a l’estranger.

Novetats als col•legis electorals

En aquestes eleccions es produiran diversos canvis de col•legis electorals i afecta als electors que votaven en els locals electorals que es detallen a continuació:

  • Districte: 4, Secció: 4, Local electoral anterior: Centre Cívic Zona Nord, Nou Local Electoral: CEIP Mossen Cinto
  • Districte: 4, Secció: 9, Local electoral anterior: Residència Casal Gent Gran, nou local electoral: CEIP Mossen Cinto
  • Districte: 4, Secció: 11, local electoral anterior: Escoles Ribas, nou local electoral: IES l'Estatut
  • Districte: 4, Secció: 11, local electoral anterior: Col·legi Marites, nou local electoral: IES l'Estatut
  • Districte: 4, Secció: 18, Local Electoral Anterior: escola bressol Sol, Solet, nou Local Electoral: CEIP Schola(Només els electors que votaven a l’escola bressol Sol Solet i que a les últimes eleccions varen votar al Casal de la Gent Gran)
  • Districte: 4, Secció: 22, local electoral anterior: Casal de la Gent Gran, nou local electoral: IES L’Estatut


A partir de la setmana del 20 d’abril els ciutadans podran consultar a través de la pàgina web municipal www.rubi.cat el col•legi on els correspon anar a votar.