Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura Del 22 al 29 de setembre s'han organitzat diferents activitats al municipi sota el lema 'Mou-te amb seny'. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 22 al 29 de setembre s'han organitzat diferents activitats al municipi sota el lema 'Mou-te amb seny'.
El Dia Europeu Sense Cotxes, que se celebra el pròxim divendres dia 22, encetarà la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura fins el 29 de setembre sota el lema “Mou-te amb seny”. Amb motiu d’aquesta festivitat, el Servei de Mobilitat de l’ Ajuntament de Rubí ha organitzat diferents activitats amb l’objectiu de prendre consciència de les alternatives existents al vehicle privat, com anar a peu, en bici i el transport públic.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible a Rubí tindrà un caire informatiu, de promoció del transport públic i de conscienciació per tal de fomentar una mobilitat més sostenible i segura al municipi.

Durant la setmana es lliuraran vals gratuïts per viatjar en autobús que es repartiran a una parada informativa que s’ubicarà a la plaça Dr. Guardiet en horari de 16 a 20 h. Com l’any passat, s’ampliarà l’illa de vianants el dissabte, 23 de setembre, que afectarà els carrers Maximí Fornés, Llobateres (entre carrer Colom i Balmes) i passeig Francesc Macià. Divendres, 29 de setembre, s’ha previst l’activitat “Al carrer tots hi pintem” a la plaça Dr. Guardiet.

Com a novetats, hi ha:
- cusos de conducció eficient', previstos pel 24 de novembre a l’edifici Rubí +D. A l’estand informatiu la gent podrà informar-se i reservar plaça. Aquests cursos estan organitzats per l’ Institut Català de l’Energia (ICE) amb l’objectiu de donar a conèixer les noves tècniques de conducció que permeten estalviar combustible fins al 20 %.

- obra de teatre per als més petits, prevista pel 10 de novembre al matí, al Teatre Municipal La Sala. Es tracta d’un espectacle infantil sobre l’educació viària i la mobilitat segura obert a tothom, però adreçat especialment a nens i nens d’entre 3 i 10 anys que participin a l’activitat “Al carrer tots hi pintem”.

Més informació