Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'estrena a Rubí l'obra de Rafael Álvarez, 'El Brujo' “Los misterios del Quijote o el ingenioso hidalgo de la palabra”, de Rafael Álvarez “el Brujo', s'estrena per primera vegada a Catalunya al teatre La Sala de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S'estrena a Rubí l'obra de Rafael Álvarez, 'El Brujo'

“Los misterios del Quijote o el ingenioso hidalgo de la palabra”, de Rafael Álvarez “el Brujo', s'estrena per primera vegada a Catalunya al teatre La Sala de Rubí.
Rubí és la ciutat que acollirà l’estrena, per primera vegada a tot Catalunya, de l’obra “Los misterios del Quijote o el ingenioso hidalgo de la palabra”, de Rafael Álvarez, “el Brujo”.

Es tracta d’una obra basada en el Quixot de Cervantes amb adaptació d’Emilio Pascual. “El Brujo”, actor i director de l’obra, a l’escenari ens diu que ell és Cervantes, Don Quijote o Sancho, barrejant d’aquesta manera la realitat i la ficció .

Aquest espectacle, que s’emmarca dins la temporada estable, tindrà lloc el 28 de setembre, a les 22h al Teatre Municipal La Sala (C. Cervantes, 126). El preu d’entrada és de 15€.

Més informació