Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'enderroquen dues edificacions en desús a les Valls de Sant Muç per evitar riscos d'inundacions Els treballs, que començaran la primera quinzena de desembre i duraran aproximadament un mes, no comportaran cap afectació viària. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S'enderroquen dues edificacions en desús a les Valls de Sant Muç per evitar riscos d'inundacions

Els treballs, que començaran la primera quinzena de desembre i duraran aproximadament un mes, no comportaran cap afectació viària.
La primera quinzena de desembre s’iniciaran les obres d’enderroc de les edificacions existents a dues parcel·les ubicades al c/ Baixada de l’Ermita, a la urbanització de Les Valls de Sant Muç. Aquesta actuació és necessària per evitar, d’una banda, riscos d’inundacions; i de l’altra, un ús indegut d’aquestes edificacions, que actualment estan en desús.

Els treballs consistiran en la demolició de les edificacions existents, formades per planta baixa i planta primera, així com la retirada de runes, la neteja de les parcel·les, la construcció d’un talús per protegir el vial (s’utilitzarà el material resultant dels enderrocs a l’hora de construir aquest talús) i la finalització de la vorera amb les mateixes característiques que la resta de la urbanització. La superfície que s’enderrocarà és d’uns 460 m2.

Les obres, que tenen un termini d’execució d’aproximadament un mes, han estat adjudicades a l’empresa Proyectos y Excavaciones Rubí SL per un import de 74.421,5 €.