Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segona fira de donació de revistes al vestíbul de la Biblioteca Mestre Martí Tauler A partir de dilluns, a l’espai d’intercanvi de llibres, els usuaris/es podran recollir les publicacions donades de baixa per l’equipament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Segona fira de donació de revistes al vestíbul de la Biblioteca Mestre Martí Tauler

A partir de dilluns, a l’espai d’intercanvi de llibres, els usuaris/es podran recollir les publicacions donades de baixa per l’equipament.
La segona fira de donació de revistes per als usuaris/es de la Biblioteca Mestre Martí Tauler comença aquest dilluns a l’espai d’intercanvi de llibre del vestíbul de l’equipament. Amb més de 1000 exemplars de diferents temàtiques, les persones usuàries es podran emportar, de forma gratuïta, els exemplars antics que la biblioteca no pot conservar per manca d’espai.

Més d’un centenar de títols s'exposaran al vestíbul de l'edifici de la biblioteca al qual es podrà accedir de 8 a 21 h, durant l’horari d’obertura de l’edifici. Cada dia, els responsables de la biblioteca aniran treien diferents títols de les revistes que s'han donat de baixa a mida que es vagin buidant les prestatgeries.
Aquestes publicacions periòdiques que la biblioteca dóna als seus usuaris, són aquelles que no es conserven perquè no tenen interès fora del seu context temporal de publicació o bé perquè la biblioteca no té prou espai.
Es podran trobar revistes estrangeres, infantils, de cuina, de viatges, de comunicació, de disseny, d’actualitat, de fotografia, d’esports o femenines, entre d’altres, amb títols com Historia y Vida, Cuina, Boing, Tatano, Afrique Magazine, Automóvil, Burda, Viejo Topo o PC World.
La primera fira, que es va fer al març de l'any passat, va tenir molt bona acollida per part dels usuaris/es que recullen aquestes publicacions per guardar-les a les seves llars.