Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se suspèn el transport públic urbà davant les persistències de les nevades S’han tallat les carreteres d’accés a les urbanitzacions per la gran quantitat de neu acumulada als accessos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Se suspèn el transport públic urbà davant les persistències de les nevades

S’han tallat les carreteres d’accés a les urbanitzacions per la gran quantitat de neu acumulada als accessos.
El servei d’autobusos urbans de la ciutat ha estat suspès, al voltant de les 16 hores, davant de l’augment de la intensitat de les nevades que, a hores d’ara, afecten ja a tota la ciutat de forma generalitzada. Totes les línies urbanes han deixat de funcionar, tot i que si la situació millora en les pròximes hores es podria tornar a posar en funcionament de nou el servei, sempre que es pugui garantir la seguretat.

A més, els accessos a totes les urbanitzacions de la ciutat han estat tancats de forma provisional degut a la gran quantitat de neu acumulada als accessos a les mateixes, la qual cosa està provocant problemes de trànsit per poder accedir-hi.

L’Ajuntament continua recomanant a la ciutadania que romangui a casa, i que no surti ni agafi el cotxe, ja que la nevada fa gairebé impossible poder transitar.

Més informació.