Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se sortegen una dotzena de pisos de la promoció de lloguer de Can Sant Joan La resta d’habitatges, un total de 21, s’adjudicaran més endavant. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Se sortegen una dotzena de pisos de la promoció de lloguer de Can Sant Joan

La resta d’habitatges, un total de 21, s’adjudicaran més endavant.
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya, l’Ajuntament de Rubí i la societat municipal Promocions Urbanes de Rubí SA (PROURSA) han sortejat 12 dels 33 pisos de la parcel·la 11 de la promoció de Can Sant Joan. Els 21 habitatges restants s’adjudicaran més endavant.

El passat mes de novembre es va fer un primer sorteig per establir l’ordre de prelació per optar a un dels 66 pisos de què consta aquesta promoció. Els inquilins dels 33 habitatges de la parcel·la 10 van rebre les claus dels seus nous pisos al març. Després de comprovar tota la documentació aportada pels futurs llogaters, s’han sortejar una dotzena d’habitatges més de la parcel·la 11. Malgrat que la intenció era adjudicar els 33 pisos de cop, això no ha estat possible perquè hi havia 21 sol·licitants que no havien lliurat la totalitat de la documentació o que no complien tots els requisits. Ara, i seguint l’ordre de prelació, es demanarà la documentació a les següents 21 persones de la llista per tal de poder adjudicar els pisos restants.

Properament, als 12 nous inquilins a qui se’ls ha adjudicat un pis de lloguer de la promoció de Can Sant Joan se’ls convocarà a una reunió informativa on se’ls explicarà com formalitzar el contacte d’arrendament.