Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Se sortegen els deu habitatges vacants de lloguer de la promoció de protecció oficial del c/ Pontevedra El sorteig públic tindrà lloc aquesta tarda, a les 17:30h, al Teatre municipal La Sala. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Se sortegen els deu habitatges vacants de lloguer de la promoció de protecció oficial del c/ Pontevedra

El sorteig públic tindrà lloc aquesta tarda, a les 17:30h, al Teatre municipal La Sala.
Aquesta tarda tindrà lloc el sorteig públic per establir l’ordre de prelació per a les segons adjudicacions dels 10 pisos vacants de la promoció en règim de protecció oficial del carrer de Pontevedra. El sorteig es durà a terme a les 17:30h al Teatre municipal La Sala.

La promoció del c/ Pontevedra consta de 39 habitatges d’1 o 2 habitacions, un d’ells adaptat, i de 39 places d’aparcament vinculades a aquests pisos. Els habitatges d’1 habitació, de 45 m2 aproximadament, estan destinats a persones soles o a parelles sense càrregues familiars. Els de 2 habitacions, d’uns 55 m2, estan adreçats a famílies amb un o dos fills al seu càrrec.

La durada del contacte d’arrendament és de 5 anys improrrogables. Els preus de lloguer oscil·len entre els 215 i els 281 euros, una quantitat a la qual cal afegir-hi la plaça d’aparcament si s’escau, la repercussió de l’IBI, la taxa d’escombraries i les despeses de la comunitat de propietaris (serveis de neteja i manteniment d’espais comunitaris i despeses de manteniment i/o reparació d’elements comuns –llum comunitari, ascensor, antena de TV, porter electrònic, administració de finques, etc–). En conseqüència, l’import mensual oscil·la entre els 317 i els 383 euros, aproximadament.

Les persones sol·licitants admeses a qui no se’ls hagi adjudicat cap pis formaran part de la llista d’espera, que també s’ordenarà segons l’ordre establert al sorteig. Aquesta llista d’espera tindrà vigència fins a la següent convocatòria i servirà per cobrir les eventuals baixes que es produeixin entre els adjudicataris seleccionats.