Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sara Pinto de l’IES L’Estatut guanya el 10è Premi de Recerca Miquel Segura L’IES L’Estatut s’emporta també el premi al centre escolar. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sara Pinto de l’IES L’Estatut guanya el 10è Premi de Recerca Miquel Segura

L’IES L’Estatut s’emporta també el premi al centre escolar.
L’estudiant Sara Pinto de l’IES L’Estatut ha guanyat la 10ena edició del Premi de Recerca Miquel Segura adreçat als alumnes de 2n de Batxillerat dels centres d’educació secundària de la ciutat. El seu treball, titulat 'La contaminació lumínica. Un problema per resoldre', ha rebut la dotació econòmica de 350 euros que atorga el premi i serà publicat l’any vinent en la col•lecció “Joves Investigadors” editada per l’Ajuntament de Rubí. Així mateix, l’IES L’Estatut ha rebut la quantitat de 350 euros que s’entrega al centre on cursa els seus estudis l’alumne guanyador.

La resta de finalistes, que han rebut cadascú d’ells 150 euros, han estat:
  • 1r: Mireia Giralt i Eulàlia Pujades de l’IES Duc de Montblanc amb el treball 'Rubí, quina hora és?'.
  • 2n: David Gozálvez Cintas de I’IES J.V. Foix amb el treball 'Els càtars i els templers, l'herètica relació'.
  • 3r: Daniel Gracia Serrano de l’IES L'Estatut amb el treball 'Beowulf, British Imaginary and its beginnings'.
En aquesta edició s’han presentat un total de 21 treballs al certamen.

A més, ahir es va presentar el llibre “El petit inversor i l'especulació borsària. Estudi i simulació d'autoocupació” de Sandra Fernández de I’IES L'Estatut que va ser la guanyadora del 9è Premi de Recerca Miquel Segura de l’any passat, i es van fer públiques les bases de la 11ena edició del premi, pel qual es podran presentar treballs fins al pròxim 6 de març de 2010.