Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Jordi Parc celebra aquest dissabte la Fira de Productes de la Terra i d’Artesania El certamen, organitzat per l’Associació de Comerciants del barri en col·laboració amb la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, tindrà lloc entre les 9h i les 21h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sant Jordi Parc celebra aquest dissabte la Fira de Productes de la Terra i d’Artesania

El certamen, organitzat per l’Associació de Comerciants del barri en col·laboració amb la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, tindrà lloc entre les 9h i les 21h.
Aquest dissabte, 13 de juliol, se celebrarà la Fira de Productes de la Terra i d’Artesania a Sant Jordi Parc. El certamen, organitzat per l’Associació de Comerciants de Sant Jordi Parc, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rubí, tindrà lloc entre les 9h i les 21h a l’avinguda de Ferrer i Domingo.

La fira comptarà amb una vintena de parades: 13 d’artesanals i 6 de gastronomia catalana. En aquests estands, els visitants hi trobaran productes diversos, des de formatges i embotits, passant per pa rústic i cupcakes, olives, melmelades, mel mató, vins del Priorat, olis i verdures ecològiques, polseres i collarets i articles de decoració artesanals, entre d’altres.

A més, s’instal·larà una atracció de llits elàstics, tant per a grans com per a petits.