Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obren nous canals de Facebook i Twitter per la commemoració del 50è aniversari de la rierada Els mitjans de comunicació local col·laboren en la difusió dels testimonis. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’obren nous canals de Facebook i Twitter per la commemoració del 50è aniversari de la rierada

Els mitjans de comunicació local col·laboren en la difusió dels testimonis.
Coincidint amb el primer mes de posada en marxa del web www.rubi.cat/rierada, creat per l’Ajuntament de Rubí per commemorar el 50è aniversari de la rierada de 1962, s’han posat en marxa dos nous canals de participació sobre la rierada oberts a tota la ciutadania: facebook i twitter, on aportar experiències, testimonis i col·laborar en la reconstrucció d’aquesta data històrica.

A la irrupció de les xarxes socials com noves eines per compartir la informació que aparegui al web, cal sumar l’aparició del primer dels testimonis que s’han adreçat a l’Ajuntament de Rubí per col·laborar en aquest projecte commemoratiu de recuperació de la memòria històrica.

Vídeo, àudio, premsa i experiències

Fins ara, una quinzena de persones han manifestat la voluntat d’aportar el seu testimoni i materials mitjançat l’apartat Explica’ns la teva experiència. Per donar cabuda al màxim nombre de col·laboracions possibles, l’Ajuntament de Rubí, ha demanat el suport dels mitjans de comunicació locals Rubitv.cat, Diari de Rubí i Ràdio Rubí. D’aquesta forma, els diferents testimonis que vagin arribant s’incorporaran al web en diferents formats informatius (entrevistes en vídeo, àudio i premsa).
Així, cada dia 25 de cada mes es penjarà una nova entrevista en vídeo, començant amb la de Siscu Galobardes, que inaugurarà una sèrie de 10 entrevistes audiovisuals fins arribar al mes de setembre de 2012 (exceptuant els mesos de juliol i agost). Aquesta entrevista també es podrà veure, a posteriori, a www.rubitv.cat

El primer divendres de cada mes, a partir del mes de desembre, es publicarà al Diari de Rubí una entrevista que el mateix dia també podrà ser consultada i descarregada a www.rubi.cat/rierada.

El web també incorporarà testimonis en “àudio” en col·laboració amb Ràdio Rubí a partir del mes de gener, així com experiències personals que facin arribar els ciutadans i ciutadanes.
Totes les novetats pel que fa l’actualització de continguts del web podran seguir-se a través de les xarxes socials facebook i twitter. D’altra banda, a la llista de reproduccions de la rierada del canal Youtube de l’Ajuntament de Rubí es podran visionar tots els vídeos produïts pel consistori en col·laboració amb Rubitv.cat i els propis de Rubitv.cat.

Al llarg dels pròxims dies, les entitats i associacions locals rebran una invitació per conèixer de primera mà quin són els projectes que està treballant l’Ajuntament de Rubí i perquè puguin manifestar la seva voluntat de participar amb activitats pròpies. L’Ajuntament de Rubí té previst tancar tot el calendari d’activitats a mitjans del mes de desembre per poder publicar-les al calendari que apareix al web, la primera setmana del mes de gener.