Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre un nou accés al sector A4 que enllaçarà la carretera de Sabadell amb l’avinguda de l’Estatut El nou vial, que podran utilitzar els vehicles que circulin en direcció Sant Cugat, estarà operatiu en un termini màxim de 15 dies. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’obre un nou accés al sector A4 que enllaçarà la carretera de Sabadell amb l’avinguda de l’Estatut

El nou vial, que podran utilitzar els vehicles que circulin en direcció Sant Cugat, estarà operatiu en un termini màxim de 15 dies.
Al llarg dels propers dies s’obrirà un nou accés al sector A4 que permetrà connectar de forma directa la carretera de Sabadell amb l’avinguda de l’Estatut. L’obertura d’aquest nou accés facilitarà la mobilitat a la zona, ja que els vehicles que vulguin accedir a l’avinguda de l’Estatut des de la C-1413a, en sentit Sant Cugat, ja no hauran d’anar a donar la volta a la rotonda que uneix la C-1413a amb l’avinguda de Can Rosés i enllaçar amb la BP-1503, sinó que hi podran accedir de forma directa.

En un termini màxim de 15 dies es retiraran les tanques new jersey que actualment mantenen inoperatiu l’accés. A partir d’aquell moment ja es podrà circular pel nou vial.

Fins ara, alguns conductors aparcaven els seus vehicles al voral de la carretera, una pràctica perillosa, al tractar-se d’una carretera amb un important volum de trànsit. El consistori recorda a tots els rubinencs que està prohibit estacionar vehicles en aquesta zona.