Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre la convocatòria per la tercera edició del Certamen de Microrelats Sant Jordi de Ràdio Rubí Fins al 15 d’abril poden presentar propostes les persones majors de 13 anys. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’obre la convocatòria per la tercera edició del Certamen de Microrelats Sant Jordi de Ràdio Rubí

Fins al 15 d’abril poden presentar propostes les persones majors de 13 anys.
Ja s’ha obert la convocatòria per la tercera edició del certamen de microrelats Sant Jordi, que organitza l'emissora municipal Ràdio Rubí (99.7 FM) amb la col·laboració de les llibreries El Racó del Llibre, L’Ombra i Gràfiques Ventura. Fins al 15 d’abril, totes les persones que siguin majors de 13 anys, poden presentar les seves propostes en aquest concurs en què l’any passat van arribar 317 textos de 180 països diferents, com Espanya, Itàlia, Holanda, Israel, EE. UU, Argentina, Cuba, Mèxic, Chile, Costa Rica, Colòmbia, Uruguai, , França o Brasil, entre altres.

Les propostes literàries que es presentin, que poden estar escrites en castellà o castellà, ho poden fer en quatre categories: millor relat d’autoria local en català, millor relat d’autoria local en castellà, millor relat de fora de la ciutat i relats escrits per alumnes dels instituts de Rubí, i només es podrà presentar un microrelat per cada autor/a. A més, han de ser originals i inèdits, es a dir, que no hagin guanyat cap premi, ni estat difosos en premsa, ràdio, bloc o pàgina d'internet, i que tampoc s'hagin publicat en ni en paper ni en format digital.

Pel que fa a l’extensió dels textos, de temàtica lliure, no poden excedir els 2.000 caràcters amb espais i un cos de lletra de 12 punts amb tipografia Times New Roman o similar. Les obres s’han d’enviar per correu electrònic a l'adreça radiorubi@ajrubi.cat amb l’assumpte del missatge “III edició del certamen de microrelats Sant Jordi de Ràdio Rubí”, indicant el títol i pseudònim, i un document adjunt amb el títol de l'obra com a nom de l’arxiu, més un altre arxiu adjunt amb el nom del pseudònim adoptat per l'autor/a on s’ha d’incloure un document amb les dades reals de l’autor/a (nom i cognoms, adreça, data de naixement i DNI), i correu electrònic i/o telèfon de contacte. Si els textos es presentan a la categoria d’alumnes d’institut, s’haurà de fer constar a l’assumpte del correu electrònic.

El veredicte del premis, que consisteixen en un val o xec-regal per valor de 80 euros per cadascuna de les categories del concurs, es faran públics el dia 20 d’abril de 2012 dins del programa de Ràdio Rubí “Rubí or not Rubí” (de 12 a 14 h) al web www.radiorubi.fm.