Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre el termini del Concurs de Cartells de Carnaval 2013 Els participants poden fer arribar els cartells fins el 20 de desembre de 2012 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’obre el termini del Concurs de Cartells de Carnaval 2013

Els participants poden fer arribar els cartells fins el 20 de desembre de 2012
Els cartells es poden fer arribar a qualsevol de les Oficines d'Atenció a la Ciutadania (OAC Centre i OAC Les Torres) fins al pròxim 20 de desembre de 2012. Els participants han de ser majors de 18 anys i poden presentar com a màxim dues propostes de cartel per al Concurs de cartells de Carnaval 2013, les bases del qual es van aprovar ahir. Aquest any, però, no hi ha un lema per emmarcar les disfresses, la temàtica és lliure.

Als treballs, que han d’ésser individuals i presentats amb la tècnica que es consideri més adequada per realitzar-lo (pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.) ha de figurar el text següent:

Carnaval 2013
7 de febrer – Dijous Gras
9 de febrer – Rua i ball popular
10 de febrer – Matí de Carnaval
13 de febrer – Enterrament de la Sardina

Els treballs s’han de presentar a qualsevol de les oficines d’atenció al ciutadà, sense cap nom ni signatura però identificades mitjançant un lema que figurarà al darrere del cartell, amb un sobre tancat a cada obra, que ha de dur el mateix lema identificatiu, a l’interior del qual s’hi ha d’introduir la sol·licitud de participació al concurs amb el nom, cognoms, edat, adreça i telèfon de l’autor.

El jurat, que estarà presidit per la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Rubí i constituït per professionals del món del disseny i per tècnics de l’Ajuntament de Rubí, farà públic el seu veredicte el dia 9 de gener de 2013, que atorgarà un únic premi de 750 € a un únic treball.

El cartell guanyador i la selecció dels millors treballs (un màxim de quinze cartells) feta pel jurat s’exposaran temporalment en un equipament cultural en el marc de la celebració del Carnaval 2013.

Consulta de les bases: www.rubi.cat/cultura