Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre el termini de lliurament dels treballs per la 7a edició dels Premis al Civisme de Rubí Les entitats de la ciutat poden presentar les seves propostes del 26 de novembre al 3 de desembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’obre el termini de lliurament dels treballs per la 7a edició dels Premis al Civisme de Rubí

Les entitats de la ciutat poden presentar les seves propostes del 26 de novembre al 3 de desembre.
El termini pel lliurament de les propostes per la 7a edició dels Premis s’obrirà la pròxima setmana, a partir del dia 26 de novembre, i es podran presentar els treballs fins al 3 de desembre.
Aquest any, els Premis al Civisme estaran enmarcats dintre de la la programació del projecte Xarxa Cívica i Solidària, que pretén fomentar la cohesió social als barris i la dinamització de les seves entitats. Emn aquesta ocasió, el lliurament del premi al guanyador/a es farà en el marc de la jornada prevista al barri de la Plana del Castell i Can Fatjò, ja que en la darrera edició el Premi al Civisme 2011 va ser pel projecte Actuació Musical Participativa de l’AV de la Plana del Castell. L'acte tindrà lloc a les 13 h del dissabte 15 de desembre a la pl. del Marqués de Barberà.

Els Premis al Civisme estan dirigits a totes les entitats, colectius o persones a títol individual que hagin realitzat alguna acció per fomentar el civisme que representi un avanç en la tolerància i el respecte a la ciutat. L’Ajuntament de Rubí preten, així, premiar accions, activitats o projectes que s’hagin realitzat (bé a tota la ciutat o només en un àmbit concret) des del gener al desembre de 2012 i que fomentin el civisme i la millora de la convivència a la ciutat,.
El premis tenen una dotació de 1000 euros per l’entitat guanyadora, a banda de d’un reconeixement (diploma) al 3r i 2n projecte millor valorats pel jurat.

Els projectes s’han de presentar amb la instància corresponent, al registre de qualsevol de les dues Oficines d’Atenció Al Ciutadà (OAC) entre el 26 i el 3 de desembre de 2012, ambdós inclosos.