Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’instal·len marquesines a 13 parades de l’autobús urbà de la ciutat Fruit del conveni amb la nova empresa adjudicatària de l’explotació del servei de publicitat, també s’estan renovant els opis que hi ha repartits a diferents punts del municipi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’instal·len marquesines a 13 parades de l’autobús urbà de la ciutat

Fruit del conveni amb la nova empresa adjudicatària de l’explotació del servei de publicitat, també s’estan renovant els opis que hi ha repartits a diferents punts del municipi.
Aquests dies s’estan instal·lant 13 noves marquesines a diferents parades de l’autobús urbà de Rubí, fruit del conveni que l’Ajuntament ha signat amb l’empresa Alpha Publicidad Exterior. En virtut d’aquest acord també es renovaran els panells informatius (opis) que hi ha repartits a diferents punts de la ciutat.

El conveni contempla un total de 30 marquesines, que s’aniran instal·lant de forma progressiva durant els propers mesos. De moment ja se n’estan col•locant a 13 parades: n’hi ha 8 de noves, que s’ubiquen a les parades Estació-Can Cabanyes, Ajuntament, Mercat, Doctor Guardiet, Estació-OAC Les Torres, Anton de Borja i Sant Genís; i les altres 5 substitueixen les marquesines que hi havia fins ara, a les parades Estació-Rubí+D (2), Pearson, Catalunya i Maximí Fornés.

A banda de les marquesines, el conveni, que té una vigència de 10 anys, també contempla la instal·lació de 65 opis. D’aquests, n’hi ha 30 que substitueixen els que hi havia fins ara, 25 més es col·locaran al costat d’una marquesina i els 10 restants s’instal·laran en punts on actualment no n’hi havia.

L’acord també regula la col·locació de publicitat a la part posterior i en un dels laterals (el del conductor) dels autobusos urbans de Rubí.

Després que finalitzés el conveni amb Publitesa Comunicació, l’empresa que gestionava fins ara la publicitat a la via pública de la ciutat, el consistori ha adjudicat el servei a Alpha Publicidad Exterior.

Nous autobusos
D’altra banda, a mitjans d’aquest mes de maig es renovarà la flota d’autobusos de la ciutat. Així, 3 nous vehicles substituiran 3 autobusos urbans de més de 10 anys. Aquests nous automòbils són “ecològicament millorats”, ja que consumeixen menys carburant i emeten menys gasos d’efecte hivernacle a l’atmosfera.