Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’instal·len les làpides als 170 nous nínxols del cementiri municipal L’Ajuntament ha adquirit una màquina d’inhumacions per facilitar la col·locació dels taüts a les tombes superiors. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’instal·len les làpides als 170 nous nínxols del cementiri municipal

L’Ajuntament ha adquirit una màquina d’inhumacions per facilitar la col·locació dels taüts a les tombes superiors.
L’Ajuntament de Rubí està instal·lant les làpides als 170 nínxols que, durant el segon semestre de l’any passat, es van construir al cementiri municipal, en el marc de la primera fase d’ampliació d’aquesta instal·lació.

Les làpides, de granet blanc, porten gravat i pintat en color negre el número del nínxol corresponent i aniran acompanyades d’un gerro d’acer inoxidable.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Conste 3.0 per un import de 31.694,80€. El termini d’execució dels treballs, que es van iniciar a finals de juliol, és d’aproximadament un mes.

Paral·lelament, el consistori també ha adquirit una màquina d’inhumacions per facilitar la col·locació dels taüts als nínxols superiors del cementiri municipal. Es tracta d’una de les plataformes porta-fèretres que comercialitza l’empresa Mecánicas González, SL – INOXFUNE.