Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien les obres de pavimentació als carrers Mozart i Wagner en el marc del Pla d’asfaltat a les zones industrials Els treballs, que comencen aquesta setmana, tindran una durada aproximada de 2 mesos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’inicien les obres de pavimentació als carrers Mozart i Wagner en el marc del Pla d’asfaltat a les zones industrials

Els treballs, que comencen aquesta setmana, tindran una durada aproximada de 2 mesos.
L’Ajuntament de Rubí pavimentarà els carrers de Mozart i Wagner, ubicats al polígon de Can Jardí, en el marc del Pla d’Asfaltat 2010-2011 relatiu a les zones industrials de la ciutat. Les obres, que tenen una durada prevista de 8 setmanes, s’han adjudicat a l’empresa AMSA per un import de 311.520 euros. Aquesta setmana es duran a terme els treballs previs (cales, col·locació dels senyals d’itineraris alternatius, etc.) i el 2 de maig s’iniciaran les tasques de pavimentació.

L’actuació al c/ Wagner constarà de diverses fases, deixant sempre un carril obert a la circulació. Pel que fa al c/ Mozart, aquests treballs també es dividiran en 2 fases: una d’elles es realitzarà en el tram comprès entre l’avinguda de Bizet i el c/ Chopin i l’altra, en el tram de carrer que va de la cruïlla amb el c/ Chopin fins a la cruïlla amb el c/ Wagner.

El projecte també inclou l’adequació de les illetes existents al c/ Wagner per a col·locar-hi aparcaments en semibateria i la reposició dels punts de llum malmesos en aquesta mateixa via.

També es crearà una rotonda provisional a la connexió entre el c/ Wagner i els carrers de Schubert i Vivaldi i l’avinguda de Bizet per tal de comprovar-ne la seva viabilitat i s’adequarà la senyalització horitzontal i vertical en aquest punt. Paral·lelament, també s’instal·laran senyals de prohibit aparcar els vehicles pesats a la zona de les illetes.

Mentre durin les obres es tindran en compte els horaris de les diferents fàbriques de la zona, amb l’objectiu d’optimitzar els treballs i de minimitzar possibles afectacions a les empreses.