Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien les obres de construcció del nou auditori de l’edifici sociocultural del Pinar Aquesta sala polivalent, de 247 m2 útils, acollirà espectacles de diverses arts escèniques, conferències i seminaris, entre d’altres. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’inicien les obres de construcció del nou auditori de l’edifici sociocultural del Pinar

Aquesta sala polivalent, de 247 m2 útils, acollirà espectacles de diverses arts escèniques, conferències i seminaris, entre d’altres.
Aquesta setmana s’inicien els treballs de construcció de l’auditori de l’equipament sociocultural del Pinar, una sala polivalent que completarà les obres del centre. El nou auditori, situat a la planta baixa de l’edifici, disposarà d’un equipament escènic format per un escenari mòbil i desmuntable, que permetrà la màxima flexibilitat d’usos, un sostre tècnic per a la instal·lació d’il·luminació mòbil, projector, pantalla i sistema de so i control de llum. La sala, amb una superfície útil de 247 m2, tindrà capacitat per a 150 persones assegudes.

La polivalència d’aquest nou espai permetrà encabir-hi tot tipus d’arts escèniques en general i, en concret, actuacions musicals, així com seminaris, xerrades, conferències, trobades de grups de treball, etc. L’objectiu és convertir aquest auditori en un punt de referència pels ciutadans de Rubí. Per això es planteja programar-hi alguna de les actuacions incloses a la Temporada estable de La Sala. Però, alhora, sense deslligar-lo del barri del Pinar, on està ubicat. En aquest nou espai també s’hi podran fer residències de grups musicals i teatrals que, de manera puntual, necessitin un lloc per assajar.

Al costat d’aquesta sala s’hi ubicaran els lavabos, un magatzem, l’espai tècnic i el camerino. I, a l’altell, totes les instal·lacions de climatització i control escènic per a la sala. Tot i que es podrà accedir a aquest espai des de l’equipament sociocultural, disposarà d’un accés independent a través d’una rampa porxada des de la vorera de la C-1413.

El cost de les obres ronda els 250.000 euros i el termini d’execució dels treballs és d’uns tres mesos. La descàrrega del material constructiu no afectarà la circulació de la C-1413, ja que es realitzarà des del lateral d’aquesta via.