Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien les obres d’adequació de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Les Torres per ubicar-hi nous serveis Els ciutadans poden fer les seves gestions a l’OAC del Centre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’inicien les obres d’adequació de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Les Torres per ubicar-hi nous serveis

Els ciutadans poden fer les seves gestions a l’OAC del Centre.
S’han iniciat les obres d’acondicionament i adaptació de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de Les Torres amb l’objectiu d’ubicar a les mateixes instal•lacions la nova seu de Serveis Socials de la Zona Sud. Quan concloguin aquestes reformes, que duraran fins a finals del mes d’agost, es tornarà a obrir l’OAC de Les Torres.

Fins que acabin les obres, els ciutadans poden continuar fent les seves gestions a l’OAC del Centre, en el seu horari habitual (de dilluns a divendres de 8.30 a 14 i de 16 a 19 h i dissabtes de 9 a 13 h) fins al 30 de juny, i de 8 a 15 h de l’1 de juliol al 31 d’agost.

Aquesta adequació de les oficines per ubicar els Serveis Socials que substituiran les dependències del carrer Pitàgores, 5, s’engloba dintre del desplegament a la ciutat d’aquests serveis que preveu la nova Llei de Serveis Socials de la Generalitat.