Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien les inscripcions per al cicle de caminades de tardor 'Per fer salut, surt a caminar” Les sessions, de dues hores de durada, es faran tots els divendres del mes d’octubre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’inicien les inscripcions per al cicle de caminades de tardor 'Per fer salut, surt a caminar”

Les sessions, de dues hores de durada, es faran tots els divendres del mes d’octubre.
A partir d'aquest dilluns 20 de setembre, s’inicia el període d’inscripcions per al nou cicle de caminades “Per fer salut, surt a caminar”, que l‘Ajuntament de Rubí organitza dos cops l’any per què els participants coneguin rutes i itineraris pròxims a la ciutat on poder practicar un exercici suau amb resultats positius per la seva salut. Les sessions es faran els divendres 1, 8, 15, 22 i 29 d’octubre de 9.30 a 11.30 h. En l’anterior edició, realitzada la primavera passada, van participar un total de 99 persones.

Les places per participar en aquesta activitat són limitades i les inscripcions es poden fer fins al 29 de setembre a l’Oficina d’Esport per a Tothom (c. Joaquim Blume, s/n. Tel. 93 588 82 07) en horari de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i de 16 a 18.30 h i divendres, de 9 a 13 h.

Per poder participar en les caminades pels voltants de la ciutat, es recomana portar roba i calçat adequat, fer exercicis d’escalfament a l’inici i d’estiraments en acabar, beure aigua abans, durant i després de l’exercici, escollir un lloc segur per caminar, i controlar el ritme i durada de l’activitat, entre d’altres qüestions.