Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicia una campanya per actualitzar el padró de guals de la ciutat Les inspeccions es duran a terme a tot el territori, tant al casc urbà com a les urbanitzacions i als polígons industrials. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’inicia una campanya per actualitzar el padró de guals de la ciutat

Les inspeccions es duran a terme a tot el territori, tant al casc urbà com a les urbanitzacions i als polígons industrials.
L’Ajuntament de Rubí ha iniciat una campanya per actualitzar el padró de guals de tota la ciutat, fet que permetrà regularitzar aquells que a hores d’ara no tenen llicència. La campanya s’allargarà durant aproximadament un any i es durà a terme a tot el territori, tant al casc urbà com a les urbanitzacions i als polígons industrials de la ciutat.

La llicència del gual, que consisteix en autoritzar l’ús restringit de la via pública per l’entrada i sortida de vehicles, està subjecta al pagament de taxes en funció de diferents paràmetres i, segons la normativa, s’ha de senyalitzar.

Per dur a terme aquesta regularització, els ciutadans es podran posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) del Centre o de Les Torres, o bé trucar al telèfon 93 588 70 00, on se’ls informarà dels requisits necessaris per a la sol·licitud de llicència de gual.

En els casos de no regularització d’aquestes llicències, l’Ajuntament podrà requerir la reconstrucció del voral o vorera, retirant el rebaix existent, o bé iniciar les accions que corresponguin segons la legislació vigent.