Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicia la darrera fase de la renovació del clavegueram del passeig de la Riera A partir del 10 de febrer, es restablirà el trànsit de forma definitiva a la zona amb alguna restricció puntual fins a final de mes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’inicia la darrera fase de la renovació del clavegueram del passeig de la Riera

A partir del 10 de febrer, es restablirà el trànsit de forma definitiva a la zona amb alguna restricció puntual fins a final de mes.
Durant aquesta setmana s’iniciarà la darrera fase de les obres de renovació de del clavegueram del passeig de la Riera, que van començar el passat mes d’octubre arran d’un esvoranc que es va produir a l’asfalt de la zona. Aquesta última fase suposarà la renovació total de la xarxa de clavegueram, que ha permés solucionar el problema que va provocar l’esfondrament.

Fins el dilluns dia 3 de febrer, Sorea està acabant els treballs de reparació al tram de la cruïlla entre el pg. de la Riera i el c/Avinyó, per la qual cosa el pg. de la Riera des del c/ Conflent i des de la rotonda de la ctra. de Terrassa serà un carrer sense sortida, així com també el mateix carrer Avinyó. A partir del dilluns 3 de febrer la cruïlla tornarà a quedar oberta al trànsit rodat per la zona.

La setmana vinent s’asfaltarà tot el tram del pg. de la Riera que queda per pavimentar entre el c/ Avinyó, cap a la rotonda de la ctra. de Terrassa i la setmana següent, a partir del 10 de febrer, el passeig de la Riera quedarà obert al trànsit de la forma habitual en tota la seva extensió. De tota manera, aquella setmana s’iniciaran les obres al tram del pg. de la Riera cruïlla amb el carrer Conflent, per la qual cosa, tot i estar obert al pas de vehicles, s’instal·laran semàfors per donar pas alternatiu als vehicles que hi circulin. La durada prevista per aquest últim tram és de dues setmanes. A partir de finals de mes, el trànsit al passeig de la Riera estarà restablert de forma completa.