Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicia la construcció del nou edifici social del Club Unió Petanca Les Torres Aquestes obres culminaran el trasllat de les pistes al seu nou emplaçament, com a conseqüència de la futura construcció de la nova seu judicial al solar on estaven ubicades fins ara. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’inicia la construcció del nou edifici social del Club Unió Petanca Les Torres

Aquestes obres culminaran el trasllat de les pistes al seu nou emplaçament, com a conseqüència de la futura construcció de la nova seu judicial al solar on estaven ubicades fins ara.
La propera setmana s’iniciaran les obres de construcció de l’edifici que acollirà la nova seu social del Club Unió Petanca Les Torres. Aquesta és la tercera i última fase del projecte de trasllat de les antigues pistes de petanca al seu nou emplaçament: uns terrenys ubicats entre el Camí de la Riera i el carrer Luxemburg, just al darrera de la deixalleria de Cova Solera. El canvi d’ubicació s’ha produït com a conseqüència de la futura construcció de la nova seu judicial de la ciutat al solar que fins ara ocupaven les pistes.

El nou edifici, que substituirà la que fins ara era la seu del Club Unió Petanca Les Torres, disposarà d’uns 195 m2 útils. Aquesta edificació tindrà només una única planta baixa on es distribuiran les zones “obertes” (els accessos i la sala de bar-restaurant) i les zones “tancades” (les oficines, els serveis, la cuina i el magatzem).

Amb l’objectiu d’integrar l’edifici a l’entorn, a l’hora de fer-ne l’estructura s’utilitzarà un tipus de construcció que és molt present a tot el recinte: els murs de gabions, unes estructures metàl·liques plenes de pedres i grava grossa que serveixen per a fer murs.

L’accés al recinte de les pistes de petanca es farà per l’avinguda de Cova Solera. En primer terme hi haurà la seu social del Club Unió Petanca Les Torres i, cap a l’interior de la parcel·la, les 26 pistes.

Les obres, que han estat adjudicades a l’empresa Construcciones Baldó S.A. per un import de 240.507,60 euros, tenen un termini d’execució d’uns 6 mesos.