Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicia l’última fase de remodelació de la plaça dels Sindicats i el seu entorn Aquesta 3ª fase afecta el c/ Bartrina, que quedarà tallat al trànsit entre el c/ Juan Ramon Jiménez i l’avinguda de l’Estatut mentre durin els treballs. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’inicia l’última fase de remodelació de la plaça dels Sindicats i el seu entorn

Aquesta 3ª fase afecta el c/ Bartrina, que quedarà tallat al trànsit entre el c/ Juan Ramon Jiménez i l’avinguda de l’Estatut mentre durin els treballs.
Aquesta setmana s’ha iniciat la tercera i última fase dels treballs de remodelació de la plaça dels Sindicats i el seu entorn. Després d’arranjar la plaça i els carrers de Juan Ramon Jiménez i de Milà i Fontanals, aquest darrer tram de les obres es concentra al carrer de Joaquim Bartrina. Aquests treballs, recordem, van ser adjudicats a l’empresa Catalana de Inversión y Construcción Tres, S.L. (Grup CIC3) per un import de 627.000 euros.

La tercera fase de les obres consisteix en l’arranjament del c/ Bartrina, on s’hi durà a terme una millora completa, des dels elements del mobiliari urbà fins als serveis, passant per la urbanització del carrer. A banda de la reforma del traçat d’aquesta via, també se soterrarà la part aèria de la xarxa de baixa tensió.

Afectacions viàries
El c/ Bartrina quedarà tallat al trànsit entre el c/ Juan Ramon Jiménez i l’avinguda de l’Estatut, sense afectar la rotonda. A partir de la segona quinzena de juliol està previst tallar el trànsit a l’encreuament dels carrers de Bartrina, Juan Ramon Jiménez i Milà i Fontanals. Es procurarà que aquest tall duri el mínim temps possible.

Mentre durin les obres del c/ Bartrina no es permetrà el pas de vehicles a la part del c/ Juan Ramon Jiménez que queda dins la plaça dels Sindicats. El c/ Àngel Guimerà també quedarà afectat, en tant que no es podrà accedir al c/ Bartrina. Només es permetrà la circulació de veïns fins a la zona d’obra.

El consistori ha previst dos itineraris alternatius per sortir de la ciutat: d’una banda, des del c/ Joan Maragall, els vehicles es podran dirigir fins a la plaça de l’Agricultura i l’avinguda de l’Estatut per anar direcció tant Terrassa com Sant Cugat; i, de l’altra, des del c/ Duran i Bas, podran dirigir-se a la plaça del Progrés, trencar al c/ Mare de Déu de Fàtima i seguir pel c/ Tres d’Abril en direcció al c/ Edison.

Aquesta tercera fase d’obres s’executa durant els mesos d’estiu, un cop finalitzat el període escolar, amb l’objectiu de minimitzar al màxim els inconvenients que pot generar.