Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicia el trasllat dels fons bibliogràfics de la biblioteca a la nova seu Fins que la nova biblioteca estigui operativa, l’actual romandrà com a sala de lectura. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’inicia el trasllat dels fons bibliogràfics de la biblioteca a la nova seu

Fins que la nova biblioteca estigui operativa, l’actual romandrà com a sala de lectura.
A partir del pròxim 16 de novembre, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler romandrà tancada al públic ja que s’està realitzant el canvi de sistema informàtic a tota la Xarxa de Biblioteques que la Diputació de Barcelona gestiona a la nostra demarcació. La biblioteca tornarà a obrir al públic el 23 de novembre.

A partir d’aquesta data, l’actual seu de la biblioteca continuarà oferint els serveis de sala d’estudi, sala de lectura de premsa diària, revistes, enciclopèdies, diccionaris i obres de referència general, i servei de wi-fi.

La resta de fons bibliogràfics i materials de consulta del fons de la Biblioteca Mestre Martí Tauler es començarà a empaquetar i traslladar a la nova seu en la qual actualment s’estan duent a terme els darrers treballs per fer efectiu el més aviat possible el trasllat definitiu. En el nou emplaçament, que comptarà amb prop de 8.000 m2 útils, es podrà disposar d’espais específics, i en plantes diferents, per infants, joves i adults.