Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicia el termini de presentació de sol·licituds per als concursos de monòlegs i grafits d’aquest any El pròxim 17 de juny a les 19 hores, es presentaran les activitats de l’Estiu Jove 2010, en què estan incloses aquestes dues activitats per a joves. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’inicia el termini de presentació de sol·licituds per als concursos de monòlegs i grafits d’aquest any

El pròxim 17 de juny a les 19 hores, es presentaran les activitats de l’Estiu Jove 2010, en què estan incloses aquestes dues activitats per a joves.
L’Ajuntament de Rubí ha obert la convocatòria d’inscripció pels concursos de monòlegs i grafits que s’organitzaran el pròxim mes de juliol a la ciutat. Són dues de les diferents activitats programades dins l’Estiu Jove que la regidora de Joventut, Arantxa Gabilondo, presentarà el pròxim 17 de juny, a les 19 h, a la Torre Bassas.

Les sol·licituds per a la 6ena edició d’“Aquí no et prendrem per boig” es poden presentar fins al pròxim 2 de juliol, de dilluns a divendres a l’Espai Jove Torre Bassas o a l’adreça electrònica monolegs_rubi@ajrubi.cat, adjuntant el currículum artístic i el text del monòleg, que haurà de durar entre 15 i 20 minuts i potser en castellà i català. La fase de classificació es desenvoluparà entre els dies 14, 15 i 16 de juliol i la final serà el dia 17 de juliol, data en què es coneixerà també el nom del guanyador/a.

Pel que fa al concurs de grafits, les inscripcions s’han de presentar fins al 25 de juny a través d'un correu electrònic a l'adreça mixingcolors@ajrubi.cat, en el qual s’indicarà que es vol participar al concurs i les dades identificatives (nom i cognom, lloc de procedència, telèfon, i signatura del grup o participant). Si la candidatura es presenta per equip, s'hauran d’identificar tots els components del mateix i la persona que faci de representant. A més, a la inscripció s’haurà d’adjuntar material gràfic de les obres realitzades o facilitar l'adreça de la pàgina web on poder consultar-lo. El concurs tindrà lloc el 3 de juliol a la C-1413 de 10.30 a 18 h. Aquest mateix dia se celebrarà el I Concurs de break dance de Rubí.

Les bases completes dels dos concursos es poden consultar i descarregar a l’apartat de Joventut de la pàgina web de l’Ajuntament de Rubí.

L’any passat, un total de 2000 persones van assistir al concurs de grafits, mentre que el monologuista d’Albacete David Andrés va ser el guanyador del concurs de monòlegs.