Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’habilita una zona d’estacionament per a busos a l’Escardívol per descongestionar la rotonda del c/ Gimnàs Amb aquesta ja són dues les zones d’aparcament destinades a autocars que hi ha a la ciutat. L’altra està ubicada al lateral de l’avinguda de l’Estatut. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’habilita una zona d’estacionament per a busos a l’Escardívol per descongestionar la rotonda del c/ Gimnàs

Amb aquesta ja són dues les zones d’aparcament destinades a autocars que hi ha a la ciutat. L’altra està ubicada al lateral de l’avinguda de l’Estatut.
L’Ajuntament de Rubí ha reservat un espai per a l’estacionament d’autobusos a l’aparcament de l’Escardívol, amb capacitat per a dos autocars. L’objectiu d’aquesta mesura és eliminar els problemes de circulació que es generaven fins ara tant al c/ Gimnàs com a la rotonda de la C-1413a quan aquests vehicles s’aturaven en un dels carrils del giratori per carregar i descarregar passatgers.

Aquesta nova zona d’estacionament, ubicada just a l’entrada de l’aparcament de l’Escardívol, està destinada a autocars escolars (excursions, colònies, activitats extraescolars, etc.) i de gent gran (viatges IMSERSO), així com a qualsevol altra activitat que requereixi recollir o deixar passatgers.

Aquesta zona reservada a autocars se suma a la que es va implementar fa dos anys al lateral de l’avinguda de l’Estatut, entre l’avinguda de Comas i Solà i el carrer de Flammarion. D’aquesta manera, s’ha duplicat l'oferta de places reservades per a l'estacionament d'autocars a la ciutat.