Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’exposen les llistes del cens per a les eleccions generals Fins el 28 de gener ja es poden consultar les llistes electorals a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per a les eleccions generals del 9 de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’exposen les llistes del cens per a les eleccions generals

Fins el 28 de gener ja es poden consultar les llistes electorals a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per a les eleccions generals del 9 de març.
Els rubinencs i rubinenques ja poden consultar les llistes electorals a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) del carrer Dr. Robert, 19, i a l’OAC de Les Torres, des de dilluns 21 de gener i fins al 28 de gener, ambdós dies inclosos. Els horaris de consulta són de 8 a 14 hores en aquesta oficina i de 14 a 21 hores a la consergeria de l’Ajuntament. Donat que per votar el pròxim 9 de març, data de celebració dels comicis, és imprescindible figurar a les llistes del cens electoral, es recomana a tots els electors que comprovin la seva inscripció per detectar qualsevol errada. El total inicial de ciutadans rubinencs amb dret a vot a les aquestes eleccions és de 51.140. L’única novetat, pel que fa canvis de col•legis electorals, afecta les persones que habitualment voten a l’escola bressol Sol solet, al Mercat, actualment enderrocada. Aquests ciutadans hauran d’exercir el seu dret a vot en un altre local, encara per determinar.

A partir de dilluns els ciutadans poden consultar a través de la pàgina web municipal www.rubi.cat el col•legi on el toca votar.