Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’enderroca el voladís de l’església del Pinar davant el risc de caiguda Una patrulla de la Policia Local i el responsable de Protecció Civil de Rubí comproven in situ l’estat deficient de l’estructura abans de desmuntar-la https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’enderroca el voladís de l’església del Pinar davant el risc de caiguda

Una patrulla de la Policia Local i el responsable de Protecció Civil de Rubí comproven in situ l’estat deficient de l’estructura abans de desmuntar-la
Aquest dimecres al vespre s’ha desmuntat el voladís de l’església del barri del Pinar com a mesura preventiva davant la possibilitat que pogués desprendre’s de la façana. Un representant de l’Associació Compartir havia avisat la Policia Local que aquesta estructura estava a punt de caure.

Una patrulla, acompanyada del responsable municipal de Protecció Civil, s’ha desplaçat al lloc dels fets per tal de valorar l’estat del voladís. A l’arribar a l’església, han comprovat que hi havia trossos petits de formigó a terra i que dues de les subjeccions del marc del voladís s’havien desancorat de la paret. A més, una part d’aquesta estructura estava separada de la paret uns 4 cm. Tenint en compte tots aquests indicis, el responsable de Protecció Civil ha cregut convenient avisar els Bombers del Parc de Rubí.

Quan els Bombers han sacsejat el voladís amb la mà per valorar-ne l’estat, l’estructura ha començat a cruixir. Tenint en compte l’estat tan deficient del voladís i valorant la possibilitat que podia precipitar-se de forma descontrolada, s’ha cregut convenient enderrocar-lo de forma controlada.