Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’amplia la recollida de sol·licituds pels pisos públics de venda de Sant Jordi Parc i el carrer Lepant Els rubinencs que estiguin interessats a optar a un d’aquests habitatges poden presentar la documentació fins el proper 15 d’abril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’amplia la recollida de sol·licituds pels pisos públics de venda de Sant Jordi Parc i el carrer Lepant

Els rubinencs que estiguin interessats a optar a un d’aquests habitatges poden presentar la documentació fins el proper 15 d’abril.
L’Ajuntament de Rubí, la societat municipal Promocions Urbanes de Rubí SA (PROURSA) i l’IMPSOL han decidit allargar el termini de recollida de sol·licituds per a optar a un dels habitatges de protecció oficial en règim de venda de les promocions de Sant Jordi Parc i del carrer de Lepant fins el proper 15 d’abril.

Inicialment, la recollida de documentació finalitzava el passat 1 d’abril, però donat que la demanda ha estat inferior a l’oferta (fins l’1 d’abril s’havien presentat 35 sol·licituds, mentre que hi ha un total de 38 pisos lliures en aquestes dues promocions), els promotors d’aquests habitatges han decidit ampliar el termini per evitar haver de convocar una nova tanda de recollida de sol·licituds més endavant.

Promocions de lloguer
Pel que fa als 22 pisos de protecció oficial en règim de lloguer del c/ Belxite, la demanda ha superat l’oferta amb escreix. I és que s’han presentat un total de 285 sol·licituds per a aquests 22 habitatges.

El pis adaptat, també de lloguer, de la promoció del c/ Pontevedra ha rebut una única sol·licitud, per la qual cosa també s’ha tancat el termini de recollida de documentació.

Lliurament de claus
El passat 25 de març, l’alcaldessa, Carme García, va lliurar les claus dels 33 pisos de protecció oficial de lloguer situats a la parcel·la 10 de Can Sant Joan als seus nous inquilins. La resta d’habitatges, els de la parcel·la 11, s’entregaran durant el segon trimestre d’enguany.