Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubifolk, el Festival Internacional de Dansa Tradicional de Rubí, del 2 al 6 de juliol Espectacles, tallers, danses i animacions als carrers de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubifolk, el Festival Internacional de Dansa Tradicional de Rubí, del 2 al 6 de juliol

Espectacles, tallers, danses i animacions als carrers de la ciutat.
L’alcaldessa, Carme García, rebrà dimecres, 2 de juliol, a les 19 h, als 6 grups que aquest any han estat convidats a participar en la 8a edició del Festival Internacional de Dansa Tradicional Rubifolk, que durarà fins al diumenge 6. Ho farà, a la porta de l’Ajuntament on arribaran després de la tradicional cercavila que els dansaires començaran a la plaça de Catalunya i que passarà pels carrers del centre de la ciutat fins a arribar a la plaça de Pere Aguilera.

L’alcaldessa també assistirà a l’espectacle inaugural que es farà el mateix dimecres, a les 22 h, a la plaça del Doctor Guardiet.

En aquesta ocasió, l’Esbart Dansaire, entitat que organitza aquest festival amb la col•laboració de l’Ajuntament de Rubí ha convidat als següents grups: Grup Folklòric de Sant Josep (Eivissa), Ivane Javakhishvili Tblisi State University (Geòrgia), Indonesian Dance Laboratory (Indonèsia), Sbandieratori Dei Rioni Di Cori (Itàlia) i Jedinstvo (Sèrbia).

Al llarg de tots els dies hi haurà diversos espectacles i concerts, tallers de danses per a infants, animacions i múltiples exhibicions a càrrec dels grups convidats a diferents carrers i places de la ciutat. Les entrades per als espectacles es poden adquirir a la Botiga de Rubí, d’11 a 14 h i de 17 a 22 h.