Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubifolk, del 2 al 6 de juliol Aquest Festival Internacional de Dansa Tradicional de Rubí inclou espectacles, tallers, danses i animacions als carrers de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubifolk, del 2 al 6 de juliol

Aquest Festival Internacional de Dansa Tradicional de Rubí inclou espectacles, tallers, danses i animacions als carrers de la ciutat.
L’alcaldessa, Carme García, rep als 5 grups participants el 2 de juliol, a les 19 h després de la tradicional cercavila que els dansaires començaran a la plaça de Catalunya i que passarà pels carrers del centre de la ciutat fins a arribar a la plaça de Pere Aguilera.

L’alcaldessa també assistirà a l’espectacle inaugural que es farà avui, a les 22 h, a la plaça del Doctor Guardiet.

En aquesta ocasió, l’Esbart Dansaire, entitat que organitza aquest festival amb la col•laboració de l’Ajuntament de Rubí ha convidat als grups Folklòric de Sant Josep (Eivissa), Ivane Javakhishvili Tblisi State University (Geòrgia), Indonesian Dance Laboratory (Indonèsia), Sbandieratori Dei Rioni Di Cori (Itàlia) i Jedinstvo (Sèrbia).

Al llarg de tots els dies hi haurà diversos espectacles i concerts, tallers de danses per a infants, animacions i múltiples exhibicions a càrrec dels grups convidats a diferents carrers i places de la ciutat. Les entrades per als espectacles es poden adquirir a la Botiga de Rubí, d’11 a 14 h i de 17 a 22 h.