Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubifira se celebrarà del 12 al 14 de maig a l'Escardívol La 6a edició d'aquesta fira multisectorial incorpora enguany moltes novetats per fomentar la participació dels rubinencs i la qualitat dels productes del municipi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubifira se celebrarà del 12 al 14 de maig a l'Escardívol

La 6a edició d'aquesta fira multisectorial incorpora enguany moltes novetats per fomentar la participació dels rubinencs i la qualitat dels productes del municipi.
L’Associació del Pla Estratègic de Rubí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, organitza del 12 al 14 de maig una nova edició de la fira comercial de Rubí, Rubifira.

Es tracta de la 6a edició d’aquesta fira multisectorial, de periodicitat biannual. L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha explicat que la idea principal de la fira és que “volem que sigui molt participativa, que la gent pugui comprar, menjar, fer esport, ballar i passar-ho molt bé... Aquesta vegada el protagonisme el tenen les activitats que es fan a la ciutat”.

L’alcaldessa ha explicat que s’ha treballat molt amb la imatge de la fira i s’ha intentat donar un tomb radical perquè no només sigui comercial. Per aquest motiu, les àrees presents seran: comerç, indústria, entitats culturals i esportives, i restauració. D’aquesta manera, per primera vegada el sector industrial i empresarial de Rubí tindrà també el seu espai propi a la fira, així com el sector gastronòmic, “ja que Rubí cada cop és més important i cal donar a conèixer també la seva indústria i restauració”.

Més informació