Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubífest ja té els 5 grups de música finalistes 35 grups de música rubinencs s'han inscrit a la 1a edició d'aquest concurs de maquetes. La final és el 17 de juny, a les 22h, a la plaça Dr. Guardiet. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubífest ja té els 5 grups de música finalistes

35 grups de música rubinencs s'han inscrit a la 1a edició d'aquest concurs de maquetes. La final és el 17 de juny, a les 22h, a la plaça Dr. Guardiet.
35 grups locals de diferents estils musicals s’han inscrit al primer concurs de maquetes musicals “Rubífest” que organitza l’Ajuntament de Rubí des del servei de Joventut i l’emissora municipal Ràdio Rubí (99.7 FM).

El jurat ha triat 5 d’aquests grups per participar a la final que es farà el dissabte, 17 de juny, a partir de les 22 h, a la plaça Doctor Guardiet. Els finalistes ofereixen estils musicals diversos. Així, el grup de 8 components de D’Callaos fusionen el flamenc amb tocs de Pop, Banda Barretina també és un grup de fusió d’estils, de folk català amb ska-reggae. El so electrònic és l’estil predominant dels Spectrodrama, de 4 components; i el Hip Hop rubinenc, amb lletres punyents i bases properes al soul i els ritmes ètnics és l’estil que millor defineix el grup Rap’n'Vaso. Finalment la barreja de rock i soul és la base del grup de 5 components Jiggy.

Més informació