Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí tindrà al maig el contenidor groc per a envasos lleugers És una de les accions del nou model de gestió de residus, que té l’objectiu de reduir costos i seleccionar més en origen. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí tindrà al maig el contenidor groc per a envasos lleugers

És una de les accions del nou model de gestió de residus, que té l’objectiu de reduir costos i seleccionar més en origen.
L’Ajuntament de Rubí posarà en marxa a partir del mes de maig un nou model de gestió de residus que aportarà algunes novetats respecte el sistema actual. Alguns dels canvis consisteixen, per exemple, en la implantació del contenidor groc per als envasos lleugers; noves freqüències de recollida; nous contenidors per al vidre de càrrega lateral; nova imatge gràfica del servei; i la posada en marxa d’una segona deixalleria mòbil. Amb aquest nou model, es passarà de les 4 fraccions actuals (paper-cartró, vidre, orgànica i inorgànica) a 5 fraccions (paper-cartró, vidre, orgànica, envàs lleuger i la resta) amb la incorporació de l’envàs lleuger (brics, plàstics, aluminis, llaunes de conserva, etc.), que s’haurà de llençar al contenidors de color groc.

Més informació