Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí s'il·lumina pel Nadal L'alcaldessa de Rubí, Carme García, juntament amb la regidora de Comerç, Arés Tubau, acompanyades per regidors del consistori han assistit a l’encesa oficial de l’enllumenat nadalenc. Un acte que s’emmarca en la campanya que porta per lema “ Fes teu el Nadal ”. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí s'il·lumina pel Nadal

L'alcaldessa de Rubí, Carme García, juntament amb la regidora de Comerç, Arés Tubau, acompanyades per regidors del consistori han assistit a l’encesa oficial de l’enllumenat nadalenc. Un acte que s’emmarca en la campanya que porta per lema “ Fes teu el Nadal ”.
Durant el Nadal il·luminaran la ciutat 70 unitats de figures de fil lluminós, 95 plafons amb llum sistema LED, figures sense llum elaborades amb materials reciclats fetes per Les 400 persones que han participat als tallers. Aquestes figures s’aniran col·locant fins el 10 de desembre, termini que se li ha donat a aquests ciutadans per lliurar les seves creacions.

L’enllumenat nadalenc funcionarà fins el pròxim 9 de gener en horari de diumenge a dijous de 18 a 22:30h; divendres i dissabtes, de 18 a 00:30h; i els divendres 24 i 31 de desembre i el dimecres 5 de gener, de 18 a 4h.