Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, seu del lliurament del I Premi literari '2C Voces' L'activitat forma part de la campanya de foment de la lectura 2007. Les interessades poden presentar els seus relats fins el 12 de setembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, seu del lliurament del I Premi literari '2C Voces'

L'activitat forma part de la campanya de foment de la lectura 2007. Les interessades poden presentar els seus relats fins el 12 de setembre.
El municipi de Rubí és l’escenari escollit per lliurar el pròxim 28 de setembre el premi literari 2C VOCES que organitza l’editorial Cálamo Producciones Editoriales S.L. Es tracta d’un concurs de relats en castellà adreçat a les dones (o les dones que hagin escrit un relat amb la col•laboració d’homes) dins la línia de la novel•la, l’assaig, la poesia, els contes i els testimonis. El pròxim dimarts, 17 d’abril, a les 20 h a l’edifici Rubí + D (Rambleta de Joan Miró, s/n) se celebrarà la presentació d'aquest concurs 2C, en el marc del programa d’activitats de la campanya de foment de la lectura que organitza l’Ajuntament de Rubí.

Més informació