Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí serà la tercera seu de la Lliga Nacional d'Hoquei línia aleví el pròxim cap de setmana Un centenar de nens i joves de 12 a 14 anys de 8 equips de 5 comunitats autònomes competiran al Pavelló de La Llana. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí serà la tercera seu de la Lliga Nacional d'Hoquei línia aleví el pròxim cap de setmana

Un centenar de nens i joves de 12 a 14 anys de 8 equips de 5 comunitats autònomes competiran al Pavelló de La Llana.
Rubí torna a organitzar una activitat esportiva d’Hoquei línia a nivell nacional el pròxim dissabte 22 de març, ja que es convertirà en la ciutat on es jugaran dues de les jornades de la seu 3 de la Lliga Nacional d’Hoquei línia aleví. Així, la ciutat torna a acollir un esdeveniment d’aquest tipus, com ja va fer amb la Copa del Rei la Reina d’Hoquei línia al 2012 o amb una de les fases de classificació de la Copa d’Europa al 2011.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Rubí, Josep Manel Castro, acompanyat dels responsables del HC Rubí Cent Patins, Marcos Fajardo, i de la Rela Federación Española de Patinaje (RFEP), Xavi Chao, han presentat aquesta jornada que es jugarà al Pavelló de La Llana. Amb aquest nou esdeveniment esportiu, “s’estabilitza l’organització d’activitats relacionades amb l’hoquei línia a la ciutat, amb l’aposta de la federació per Rubí, que també recolza l’esport com un element de cohesió social, més encara en el cas de l’esport base amb el foment de la convivència entre els joves, com aquesta jornada a nivell nacional que es farà al ciutat”, ha assegurat el regidor d’Esports.
Per la seva banda, el responsable de l’HCR Cent Patins ha dit que aquesta competició ofereix “un impuls de futur pel nostre club ja que es troben en competició joves que, d’una altra manera, no s’haurien trobat en aquesta categoria”. Mentre que Xavi Chao de la RFEP ha dit que organitzar aquesta jornada a Rubí “és una garantia d’èxit perquè el club i la ciutat tenen experiència en l’organització d’aquestes activitats i sempre han tingut molt bona acollida”.

Aproximadament, un centenar de joves d’entre 12 i 14 anys, integrants dels vuit equips d’aquesta categoria que componen aquesta lliga que es juga per primera vegada, competiran durant tota la jornada al Pavelló de La Llana. El primer partit s’iniciarà a les 9 hores del dissabte 22 de març i enfrontarà al CPILC Playas de Oropesa amb el CHC Las Rozas al pavelló rubinenc. En total, vuit partits entre els equips de cinc comunitats autònomes que competiran en quatre partits al matí i quatre a la tarda, on també participen el CPL Valladolid, Tres Cantos PC, CP Alas de Sagunto, CHL Aranda de Duero, Metropolitano HC i el HC Rubí Cent Patins.
A més de Rubí, són també seus d’aquesta Lliga Nacional d’Hoquei línia aleví Bilbao, Valladolid, Oropesa (Castelló) i Aguilas (Múrcia).