Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí s’avança al Nadal amb un cap de setmana ple d’activitats A més, de la Fira de Nadal, concerts, festivals i l’exposició de diorames són alguns dels actes d’inici de celebració de les festes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí s’avança al Nadal amb un cap de setmana ple d’activitats

A més, de la Fira de Nadal, concerts, festivals i l’exposició de diorames són alguns dels actes d’inici de celebració de les festes.
Rubí ha acollit al llarg del cap de setmana un munt d’activitats culturals, algunes d’elles amb una vessant també solidària, en què els ciutadans i ciutadanes han participat de forma important. A més de la inauguració de la Fira de Nadal 2012 divendres a la tarda, el festival benèfic 'Nochebuena para todos. Ningún niño sin Navidad', que des de fa 18 anys organitza a La Sala l’Asociación Rociera Andaluza, ha donat la sortida a totes les activitats que pel Nadal organitzen l’Ajuntament de Rubí i més d’una trentena d’entitats de la ciutat. L’assistència al festival solidari ha estat important ja que s’han venut totes les entrades que hi ha havia a la venda. Com també ha tingut molt bona afluència, amb més de 350 persones, el Poema de Nadal que s’ha fet a La Sala, que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de rubí, Carme Garcia, acompanyada de la vicepresidenta en funcions de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega. La recaptació d’aquest representació del Poema de Nadal, dirigit per l’actor rubinenc Xavier Serrat, també es destina a fins solidaris.

L’altra cita solidària del cap de setmana ha estat La Marató de TV3, en la que han participat centres escolars, entitats culturals i Ràdio Rubí, que va organitzar un concert a la carpa de la Fira de Nadal, al qual va assistir també l’alcaldessa Carme Garcia, en què van actuar els cantautors Jere i Roger Margarit; Leo, membre de Che Sudaka, i el duet Empty Cage, i on es van subhastar diversos articles per recaptar diners per a la investigació contra el càncer.

Exposició de diorames

També ahir a la tarda, l’alcaldessa de Rubí i la regidora de Cultura, Maria Mas, van assistir a la inauguració de l’Exposició de diorames nadalencs Pessebres 2012, que des de fa 33 anys crea l’Associació de Pessebristes de Rubí per a aquestes dates. La mostra es pot visitar a la Sala d’Art Aula Cultural de Rubí fins al 13 de gener de 2013.