Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí s’adhereix a la declaració sobre la suspensió de les obres de l’enllaç entre l’A-2 i l’A-7 Els alcaldes dels municipis de les comarques afectades consensuen un document conjunt que adreçaran al Ministeri de Foment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí s’adhereix a la declaració sobre la suspensió de les obres de l’enllaç entre l’A-2 i l’A-7

Els alcaldes dels municipis de les comarques afectades consensuen un document conjunt que adreçaran al Ministeri de Foment.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha mostrat el seu suport a la Declaració conjunta sobre la suspensió de les obres d’enllaç entre l’autovia A-2 i l’autopista A-7 que han acordat les alcaldesses i alcaldes de Castellbisbal, Corbera de Llobregat, El Papiol, Pallejà, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Sant Cugat del Vallès i Terrassa. El document, que remetran al Ministeri de Foment, demana que es torni a considerar la decisió de suspendre la construcció de l’enllaç viari entre ambdues vies ja que suposa la unió directa entre dues de les infraestructures viàries vitals per a les comarques del Vallès Occidental i el Baix Llobregat.

Els alcaldes i alcaldesses consideren que l’absència d’una connexió directa entre aquestes infraestructures viàries suposa un important entrebanc per al correcte desenvolupament econòmic de les dues comarques on se situen els municipis afectats.

A més, els representats dels consistoris afectats demanaran per carta de forma conjunta el suport del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal, per una reunió que volen demanar amb el Secretari d’Estat de Planificació i Infraestructures del Ministeri de Foment, Víctor Morlan.