Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí recupera els Premis al Civisme amb la convocatòria de la 6ª edició d’aquests guardons Les propostes susceptibles d’optar a aquesta distinció es podran presentar al consistori entre el 15 i el 29 de febrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí recupera els Premis al Civisme amb la convocatòria de la 6ª edició d’aquests guardons

Les propostes susceptibles d’optar a aquesta distinció es podran presentar al consistori entre el 15 i el 29 de febrer.
L’Ajuntament de Rubí ha convocat la 6ª edició dels Premis al Civisme, amb els quals es reconeixerà aquell projecte cívic, concret, participatiu i executable més destacable. L’objectiu d’aquests guardons és distingir aquelles accions, activitats o projectes que fomenten el civisme i la millora de la convivència a la ciutat.

Poden optar a aquesta sisena edició dels Premis al Civisme totes les entitats, col·lectius i persones a títol individual que presentin una acció, activitat o projecte que s’hagi realitzat o que s’estigui portant a terme a Rubí –ja sigui a tota la ciutat o en un àmbit concret–, en el termini comprès entre gener i desembre de 2011, i que fomenti el civisme i la millora de la convivència al municipi.

Un jurat avaluarà totes les propostes presentades, que es podran fer arribar al registre de l’Ajuntament entre el 15 i el 29 de febrer, i emetrà un veredicte que es farà públic el dia del lliurament dels guardons, el pròxim 15 de març. Els tres millors projectes rebran un reconeixement i, a més, el guanyador d’aquesta 6ª edició serà premiat amb 1.000 euros en metàl·lic.

Amb aquests premis es pretén, de manera indirecta, promoure el civisme i potenciar i fer visibles totes aquelles actituds que tenen a veure amb el respecte, la tolerància, l’educació, la urbanitat i tots els valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència.

Cinc edicions anteriors
La primera edició d’aquests guardons es va celebrar l’any 2000. Els projectes guardonats al llarg de les últimes cinc edicions d’aquests premis han estat molt diversos, si bé tots ells perseguien un mateix objectiu: millorar la convivència a la ciutat.

L’última edició dels Premis al Civisme, celebrada l’any 2005, va reconèixer l’IES La Serreta pel seu projecte “De Ravensbrück a Rubí”. Es tractava d’una iniciativa que contenia xerrades, exposicions i debats promoguts i organitzats per alumnes i professors sobre el 60è aniversari de l’alliberació dels camps d’extermini nazis i la fi de la II Guerra Mundial, amb l’objectiu de prevenir actituds d’intolerància, racisme i xenofòbia entre els joves.