Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí promou la compra de regals no sexistes per a infants a la campanya de Nadal L'Ajuntament ha distribuit 2.000 díptics per fer arribar el missatge que qualsevol joguina pot servir per a un nen o una nena. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí promou la compra de regals no sexistes per a infants a la campanya de Nadal

L'Ajuntament ha distribuit 2.000 díptics per fer arribar el missatge que qualsevol joguina pot servir per a un nen o una nena.

L’Ajuntament de Rubí ha distribuït 2.000 díptics sota el nom “Els regals no són sexistes” a les botigues de joguines de la ciutat i a diferents espais municipals en els que es promou la compra de regals no sexistes.<br /><br />Amb aquesta campanya es pretén fer front a la discriminació sexista que suposen les joguines, sobre tot, per la publicitat que es pot veure als mitjans de comunicació en què es marca una divisió molt rígida entre les joguines adreçades a nens o nenes. Es vol fugir dels estereotips que envolten els regals en l’època de l’any en què s’incrementen les vendes i el consumisme.<br /><br />El consistori rubinenc participa com a membre de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació. En el díptic es vol fer arribar el missatge que qualsevol joguina pot servir per a un nen o una nena.