Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí participa en la Feria de abril de Catalunya Ràdio Rubí serà present al recinte firal de la Feria de Abril de Catalunya, que se celebrarà a Barcelona del 22 d’abril a l’1 de maig. Serà la primera vegada que una emissora municipal s’instal·la de forma permanent al recinte firal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí participa en la Feria de abril de Catalunya

Ràdio Rubí serà present al recinte firal de la Feria de Abril de Catalunya, que se celebrarà a Barcelona del 22 d’abril a l’1 de maig. Serà la primera vegada que una emissora municipal s’instal·la de forma permanent al recinte firal.

Ràdio Rubí serà present al recinte firal de la Feria de Abril de Catalunya, que se celebrarà a Barcelona del 22 d&#8217;abril a l&#8217;1 de maig. Serà la primera vegada que una emissora municipal s&#8217;instal·la de forma permanent al recinte firal.<br />A més, la Hermandad Rociera Andaluza de Rubí també muntarà un estand durant el temps que duri aquesta activitat on oferirà una mostra de flamenc protagonitzada per joves de Torre Bassas. <br />L&#8217;alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, té prevista una visita a la fira el pròxim dimecres, 27 d&#8217;abril, a partir de les 19.30 h, coincidint amb la celebració del Dia de Rubí a la Feria d&#8217;Abril instal·lada al recinte del Fòrum de les Cultures.